Mari Jungstedt Krimier og Dagens Besteller

“I love diversity of culture, the reason promoting Scandinavian books and films on my blog” – Joel Savage

Denmark

 

 

“En af Skandinaviens bedste krimiforfattere” – sådan har The Times beskrevet Mari Jungstedt, der siden sin debut har etableret sig som en af Sveriges mest succesrige krimiforfattere.

Jungstedt er især blevet populær med hendes krimiserie om kommisærAnders Knutas, der består af 10 bind, som kan læses i rækkefølge eller uafhængigt af hinanden.

Den du ikke ser

Helena Hillerström holder sammenkomst for vennerne. Men den festlige stemning holder ikke aftenen ud og det ender med et voldsomt opgør. Dagen derpå løber Helena en tur og møder hun sin morder i morgendisen.

1. bind i Anders Knutas-serien

E-bog: 50 kr.

Lydbog: 90 kr.

I denne stille nat

14-årige Fanny forsvinder uden varsel på vej hjem fra stalden. Anders Knutas og hans kolleger skal finde Fannys morder. Som efterforskningen skrider frem, tegner der sig et billede af et tragisk barneliv.

2. bind i Anders Knutas-serien

E-bog: 50 kr.

Lydbog: 90 kr.

Den inderste kreds

Tæt på en arkæologisk udgravning finder man liget af den unge hollandske studerende, Martina. Mærkerne på hendes krop tyder på, at mordet har rituelle undertoner.

3. bind i Anders Knutas-serien

E-bog: 55 kr.

Lydbog: 90 kr.

Se hele Anders Knutas-serien

Sommerkrimier

Leona

En eftermiddag i det centrale Stockholm går en syvårig pige, nøgen og blodig, ind i en bank og truer sig til et million beløb, som har held med at få med sig derfra. Det usædvanlige røveri får hurtigt pressens fulde bevågenhed. Den unge efterforsker ved det svenske kriminalpoliti Leona Lindberg står i spidsen for opklaringen.

E-bog: 90 kr.

Lydbog: 90 kr.

Savner dig

Kat Donovan er kriminalbetjent og single. Da hun surfer på en datingsite, falder hun over en profil, der ligner enhver anden, men hun får et chok, da hun nærstuderer det vedhæftede fotografi. Manden på billedet er hendes tidligere forlovede, Jeff, som knuste hendes hjerte – og som hun ikke har set i 18 år. Men snart er håb afløst af rædsel, da det går op for Kat, at noget er helt galt.

E-bog: 90 kr.

Tilbuddet gælder KUN I DAG, den 14. juni, og kun ved køb via riidr.com. Priserne kan variere ved køb via Riidrs applikation.

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os på support@riidr.com
Web version www.riidr.com Afmeld
Advertisements